Bericht versturen
Thuis

Wenzhou Xingye Machinery Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Wenzhou Xingye Machinery Equipment Co., Ltd., een ruggengraat in de verpakkingsindustrie van Wenzhou, werd opgericht in 1988.Ons bedrijf produceert 10 serie producten met meer dan 100 specificaties van verpakkingsmachines onder de merknaam van "DUOQI"We kunnen professionele verpakkingsoplossingen leveren volgens de vraag van klanten.Multifunctionele filmdichtmachine, Automatische afdicht- en snijmachine en drukmachine zijn de belangrijkste producten van het bedrijf.we zijn een van de grootste fabrikanten van hand-impuls afdichting machine en voet pedaal afdichting machine in ChinaDe kwaliteit van onze producten voldoet volledig aan de JB-normen voor de machine-industrie en is gecertificeerd door ISO9001: 2008 International Quality System.We zetten ook een modern bedrijfsbeheersysteem op de voorgrond met de nadruk op kwaliteit.Het productontwerp en de ontwikkeling zijn onderworpen aan "CAD" en er zijn hier veel patenten behaald.energiebesparing en mooi uiterlijkZe zijn populair in heel China en worden ook geëxporteerd naar verschillende landen in de wereld.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Wenzhou Xingye Machinery Equipment Co., Ltd., een ruggengraat in de verpakkingsindustrie van Wenzhou, werd opgericht in 1988.Ons bedrijf produceert 10 serie producten met meer dan 100 specificaties van verpakkingsmachines onder de merknaam van "DUOQI".

Wenzhou Xingye Machinery Equipment Co., Ltd. Wenzhou Xingye Machinery Equipment Co., Ltd. Wenzhou Xingye Machinery Equipment Co., Ltd.
1 2 3
Bedrijf Details

Grote Markt

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Merken : DUOQI

Aantal werknemers : 100~150

Jaarlijkse omzet : 10000000-50000000

Opgericht Jaar : 1998

Export pct : 70% - 80%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Wenzhou Xingye Machinery Equipment Co., Ltd. Certificaten